Over ons

Wij leven in een tijd waarin veel mensen wel geloven maar geen kerkelijke binding (meer) hebben. Echter de behoefte aan religieuze invulling van bepaalde gebeurtenissen blijft wel bestaan.

Wij zijn ervan overtuigd dat religie en symboliek een heel belangrijke rol kunnen spelen op keerpunten in het menselijk bestaan. Als u graag een religieuze invulling wilt geven aan een belangrijke gebeurtenissen in uw leven zoals; huwelijk , inzegening relatie, doopbediening, of rouwdiensten dan kunt u bij Rent a Priest terecht.

Rent a Priest is niet aan een bepaalde kerk of regio gebonden en kan u in binnen- en buitenland op de door u gewenste locatie van dienst zijn. De aangesloten voorgangers, dominees en priesters, zijn oecumenisch en vrijdenkend ingesteld.

Ons streven is om van iedere ceremonie een unieke, heel persoonlijke  en bijzondere gebeurtenis te maken.

Uiteraard aan de hand van uw wensen!

WIE ZIJN WIJ?

Alle bij Rent a Priest aangesloten voorgangers zijn academisch gevormd, zijn allen dus echt  professionele voorgangers!

Heel uniek is dat het team van Rent a Priest Nederland bestaat uit zowel priesters als dominees. Allen oecumenisch gezinde, ruimdenkende voorgangers!

Ieder jaar komt het team medewerkers bijeen in de bossen op de Veluwe om ervaringen uit te wisselen, bij te scholen en plannen te maken voor de toekomst om zo iedere belangstellende van dienst te kunnen zijn.

<– Swipe naar links