Neem vrijblijvend contact met ons op

Onderaan deze pagina staan de meest gestelde vragen

Neem contact met ons op

  • Coördinator

   Janny van Dijk

  • E-mail

   info@rentapriest.nl

  • Telefoonnummer

   +31(0)6 49 89 03 39

  • Kamer van Koophandel

   Stichting Rent a Priest staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 01115700

  Hieronder treft u een een aantal vragen die door ons zorgvuldig zijn samengesteld en benoemd zijn als veelvuldig

  Ja in principe wel! U hoeft niet kerkelijk gebonden te zijn om een religieuze invulling geven aan belangrijke gebeurtenissen in uw leven. Rent a Priest maakt geen onderscheid in achtergrond en levens- geloofsovertuiging.

  Rent a priest is niet aan een bepaalde kerk verbonden maar zet zich er absoluut niet tegen af. Rent a Priest is derhalve oecumenisch en ruimdenkend ingesteld.

  Zowel de doopbediening als de huwelijksinzegening worden niet in een kerkelijk register ingeschreven. Rent a Priest is niet aan een kerk verbonden en heeft derhalve zelf een eigen register.

  Ja. Rent a Priest zegent alle huwelijken in, ongeacht geaardheid.

  Ja dat kan. Rent a Priest komt op de door u gekozen locatie in het buitenland het huwelijk of de relatie inzegenen.

  Ja dat kan! U kunt uw eigen unieke locatie voor uw ceremonie regelen. Rent a Priest komt op de door u gekozen locatie het huwelijk of de relatie inzegenen.

  Ja dat kan. De aangesloten dominees of pastoors zijn graag bereid uw trouwbelofte opnieuw te bevestigen op een door u gekozen locatie.

  Naast een stichtingbestuur zijn de aangesloten geestelijken dominees, pastores en priesters die allen oecumenisch en ruimdenkend zijn ingesteld.

  Ja! Rent a Priest vindt zijn onstaan in de Verenigde Staten en is daar in 1999 opgericht door Louise Haggets. Ook in België bestaat een zelfstandige organisatie van Rent a Priest.