“We hebben twee bijzonder waardevolle gesprekken gehad waarbinnen we tot een mooie dienst zijn gekomen. Al pratende kwamen wij samen tot een mooie invulling van onze dienst.”

“Dankzij Rent a Priest is het een zeer persoonlijk afscheid geworden. In het voorgesprek met de voorganger konden we echt ons verhaal kwijt; er werd goed naar ons geluisterd en hij nam alle tijd voor ons. De afscheidsdienst was daardoor persoonlijk en waardig. Ondanks het verdriet maakte deze ceremonie veel goeds.”

“De voorbereiding heeft ons aangenaam verrast, de voorganger voelde precies aan wat wij wilden en de beide gesprekken die wij met elkaar hadden verliepen zorgeloos en naar wens. Niet alleen wijzelf maar ook alle genodigden waren enorm enthousiast over de huwelijksplechtigheid. Iedereen was onder de indruk.”

“Dopen via Rent a Priest was een bijzondere ervaring, persoonlijk betrokken en helemaal naar onze wens. Wij willen graag ambassadeurs worden van de Stichting. Het was heel prettig en professioneel zowel in de voorbereiding als uitvoering. Nogmaals heel erg bedankt”